no-img
Learn&Earn

آموزش زبان انگلیسی | کنکور اختصاصی و عمومی | مکالمه


Learn&Earn
اطلاعیه های سایت

adsadsadsadsadsads

ادامه مطلب

مقاله اول – آیا جملات تاکیدی واقعا کار می کنند؟
zip
جولای 14, 2017
۰ تومان
دانلود رایگان
پسورد در صورت نیاز: learnandearn.ir

مقاله اول – آیا جملات تاکیدی واقعا کار می کنند؟


دوستان به دلیل ماهیت این سایت که یادگیری و کسب کردن است و این کسب کردن می تواند از کسب در آمد گرفته تا کسب موفقیت و غیره باشد از امروز قصد داریم در کنار آموزش انگلیسی و دانلود کتب بی نظیری که خیلی از آن ها برای اولین بار در ایران منتشر می شوند از مطالب روانشناسی موفقیت نیز برای شما عزیزان مطالبی را گرد آوری و یا ترجمه و تالیف کنیم.

این روزها مواردی مانند قانون جذب و جملات تاکیدی و ان ال پی در سایت ها به شکل فراوان دیده می شوند اما بنده تا به حال اصبات علمی از این که آیا جملات تاکیدی واقعا کارایی دارند یا نه در هیچ منبعی ندیده ام. امروز بر آن شدیم تا ترجمه ای از مقاله ای کاملا علمی را برای شما عزیزان در اثبات کارایی جملات تاکیدی قرار دهیم. بخش اول این مقاله در این پست ثقدیم می شود.

جملات تاکیدی این روزها در رسانه های اجتماعی به شدت مورد استقبال قرار گرفته اند. اغلب این نوع جمله ها حاوی یک پیام انگیزشی است که از شما می خواهد آن را تکرار کنید.

خبر خوب این است که این نوع جملات چیزی بیش از تکرار چند کلمه مثبت می باشند. اما یک امر بدیهی است: جملات تاکیدی زبان مغز هستند یعنی زبانی که برای مغز قابل درک و فهم است.

فرمول جملات تاکیدی

  1. این نوع جملات همیشه در زمان حال ساده هستند. یعنی به جای گفتن اینکه ” من تا آخر هفته پول زیادی به دست خواهم آورد” باید بگویید: ” من هم اکنون پول مورد نیازم را دارم” .
  2. جملات تاکیدی دارای کلمات مثبت هستند و در آن ها هرگز از کلمات منفی (هم ظاهری و هم دستوری) استفاده نمی شود. برای مثال به جای گفتن ” من امروز احساس بیماری نمی کنم” باید بگویید: ” امروز کاملا سرحالم”.
  3. جملات تاکیدی باید به شکل قطعی و حقیقت بیان شوند نه بصورت شاید و احتمال.

 

طرز کار جملات تاکیدی

affirmations-brain.png

مغز شما با سرعتی حیرت انگیز همواره در حال ارسال و دریافت اطلاعات می باشد. هر عمل ساده ای که انجام می دهید در حقیقت محصول ارتباطات سریع میان نورون ها می باشد. به دلیل حجم بسیار بسیار بالای اطلاعاتی که مغز شما باید در هر ثانیه انجام دهد کار پردازش اطلاعات صرفا بر اساس داده های لغوی و لفظی اطلاعات انجام می شود یعنی مغز اصلا با مفهوم جملات و هعبارات کار ندارد برای مثال وقتی می گویید من مریض نیستم مغز شما فقط کلمه مریض را دریافت می کند و شروع به انتقال علایم مربوط به بیماری به سرتاسر بدن می کند.

پس تکلیف فعل منفی در عبارت ” من مریض نیستم” چه می شود؟

این مورد را در مقاله دوم دنبال کنید.



درباره نویسنده

F 162 نوشته در Learn&Earn دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *