معرفی روش مثلث _ شماره ۲
پست امروز اختصاص به معرفی روش تست زنی فوق سریع انگلیسی (روش مثلث ، مبتکر فرامرز پورموسی) دارد و طبیعتا فایلی برای دانلود وجود نخواهد داشت.
معرفی روش مثلث (Triangle Method)
دلیل نام گذاری روش مثلث
حل تست های انگلیسی در این روش با تلفیق سه روش یادگیری collocation ، interrogation و bridging the gap
که نشانگر سه ضلع یک مثلث هستند انجام می شود. به همین دیلیل ، روش تست زنی فوق سریع انگلیسی به اختصار روش مثلث نامگذاری شده است.
مبانی روانشناختی روش مثلث
در پی ریزی مبانی روانشناسی این روش از اصل “هرم ساخت شناختی” و ” یادگیری معنادار” دیوید آزوبل استفاده شده است. ديويد آزوبل در سال ۱۹۶۳ يادگيري معنادار كلامي را به عنوان يكي از نظريه هاي شناختي مطرح كرد. به عقيده او وقتي چيزي داراي معناست كه تصويري را در محتواي ذهن با چيزي يا موردي آشنا مربوط سازد.
همچنين، وقتي مفهومي با انديشه اي كه قبلاً در ذهن وجود داشته است ارتباط پيدا كند، معنادار مي شود.
با توجه به اين گفته ها منظور آزوبل از يادگيري معنادار اين است كه يادگيرنده هم يك مجموعه معناداري را به كار مي گيرد و هم مطالبي را كه مي آموزد برايش داراي مفهوم شناخته شده اي است.اما اگر يادگيرنده فقط كوشش كند كه مطلبي را لفظ به لفظ حفظ كند و به ابعاد شناختي توجهي نداشته باشد، هم فرآيند يادگيري و هم نتيجه آموخته هايش طوطي وار و بي معنا خواهد بود. در اين گونه يادگيريها اجزاي تشكيل دهنده آنها هيچ گونه ارتباط معنايي با يكديگر ندارند.در يادگيري با معنا، يادگيرنده جنبه هاي اساسي مفاهيم، اطلاعات يا موفقيتهاي جديد را با ساخت شناختي در ارتباط مي يابد، در صورتي كه در يادگيري طوطي وار كوشش مي شود كه يك دسته الفاظ و اجزاي ناپيوسته با تكرار محض و بي ارتباط با يكديگر به حافظه سپرده شوند.
هرم ساخت شناختی
در نظریه آزوبل همانند سایر نظریه های شناختی ، ساخت شناختی و تغییراتی که بر اثر یادگیری در آن صورت می گیرد ، اساس یادگیری را تشکیل می دهند. در این نظریه ساخت شناختی عبارت است از مجموعه ای از اطلاعات،مفاهیم،اصول و تعمیم های سازمان یافته که فرد قبلا در یک رشته از دانش آموخته است . به طور کلی ساخت شناختی به دانش های کلی و عمده فرد در یک زمینه بخصوص علمی و تحصیلی دلالت می کند. بنابراین نظریه ساخت شناختی به صورت یک هرم فرضی درست شده است که در آن کلی ترین مسایل و مفاهیم در راس هرم قرار دارند و مفاهیم و مطالبی که از کلیت و جامعیت کمتری برخوردارند در میانه هرم و بیشترین مقدار اطلاعات جزئی و دانش واقعیت های مشخص در قاعده این هرم واقعند.
رکوردهای مبتکر و فراگیران روش مثلث
رکورد ثبت شده پاسخ به تست های کنکور در اختیار فرامرز پورموسی – مبتکر روش مثلث- می باشد که ۱۷ تست کنکور سراسری ( لغت و دستور و کلوز) را در مدت ۲۷ ثانیه پاسخ دادند.
فراگیران و شرکت کنندگان در کارگاه های روش مثلث در شهر اصفهان رکوردهای زیر را ثبت کرده اند که در شواهد آن در سایت های www.aparat.com و www.learnandearn.ir و کانال تلگرامی telegram.me/elearnandearn و صفحه اینستاگرام faramarz_pourmusa به شکل ویدئو و شات موجود می باشند.
در آموزشگاه علمی فرصت برابر:
پاسخ به کل تست های کلوز در سی ثانیه / پاسخ به کل تست های گرامر در ۱۱ ثانیه
در دبیرستان نمونه دولتی ماندگار هراتی اصفهان:
پاسخ به کل تست های کلوز در ۳۱ ثانیه / پاسخ به کل تست های گرامر در ۱۳ ثانیه / پاسخ به ۸ تست لغت در ۱۶ ثانیه
بر اساس رکوردهای بالا ، هر تست گرامر و لغت تقریبا در ۲ ثانیه و هر تست کلوز در ۶ ثانیه پاسخ داده شده است.
روش تست زنی فوق سریع انگلیسی مثلث ، با تغییر روند یادگیری سنتی لغات انگلیسی ، آن ها را از قالب واژه ای به شکل عبارتی تغییر می دهد. بنابراین داوطلبان با یادگیری این روش کلمات هم نشین هر لغت را به همراه اصل واژه یاد می گیرند. این روند ، هم تست زنی آن ها را از نظر سرعت و صحت به طرز خارق العاده ای ارتقا می بخشد و هم در گفتار و صحبت کردن در کلاس های مکالمه به طرزی شگفت انگیز به جملات آن ها فضای بومی انگلیسی زبانان را هدیه می کند چرا که زبان آموزان در این روش ، از عباراتی که خود انگلیسی زبانان تولید می کنند در گفتارشان استفاده می کنند.
همچنین ، روش مثلث داوطلبان تمام مقاطع تحصیلی را از خواندن و ترجمه کل متن های کلوز و درک مطلب بی نیاز می کند. داوطلبان انواع آزمون های داخلی و بین الملی همانند EPT, MSRT, MHLE, UTEPT, TOLIMO, TOEFL, IELTS می توانند اصول این روش را فرا گرفته و در تست زنی مورد استفاده قرار دهند.
روش مثلث و آموزش مکالمه انگلیسی
کارایی فوق العاده دیگر روش مثلث در کلاس ها و ترم های مکالمه انگلیسی می باشد. مبتکر این روش ، فرامر پورموسی، برای اولین بار در ایران ، توانسته مجموع ترم های مورد نیاز مکالمه برای دانش آموزان سطح دبیرستان و بزرگسالان را به دوازده ترم در مقایسه با ۲۴ و ۳۶ ترم مراکز معتبر آموزش مکالمه در ایران برساند. بنابراین ، زبان آموزانی که تمایل داشته باشند مکالمه انگلیسی را با روش مثلث یاد بگیرند می توانند به شکل تضمینی در ۱۲ ترم (هر ترم ۱۸ جلسه) از مقدماتی تا پیشرفته به مکالمه انگلیسی مسلط شوند.
تعداد جلسات آموزش روش مثلث
تدریس و آموزش روش مثلث برای تمام مقاطع تحصیلی به شکل کارگاهی نیم روزه برگزار می شود. یعنی در هفت نیم روز و ۲۱ جلسه کل مباحث چهارگانه متن ، کلوز ، گرامر و لغت تدریس می شوند.
توضیحات | تعداد جلسات | عنوان |
تدریس انواع قالب های طراحی تست های متن بعد از اتمام جلسات ، پاسخ دهی به هشت تست متن در ۳ تا ۴ دقیقه
| سه نیم روز سه جلسه ای (۹ جلسه) | آموزش تست زنی فوق سریع Reading |
تدریس مباحث گرامری تست های کلوز + آموزش نحوه پاسخ به تست های معنایی کلوز بعد از اتمام جلسات ، پاسخ دهی به پنج تست کلوز در کمتر از یک دقیقه (رکورد ثبت شده توسط فراگیران : ۳۰ ثانیه)
| یک نیم روز سه جلسه ای (۳ جلسه) | آموزش تست زنی فوق سریع Cloze |
آموزش گرامر به روش مثلث + تدریس نحوه طرح سوال از بحث گرامر بعد از اتمام جلسات ، پاسخ دهی به ۵ تست گرامر در کمتر از یک دقیقه (رکورد ثبت شده توسط فراگیران : ۱۱ ثانیه)
| یک و نیم روز سه جلسه ای (مجموعا ۴ جلسه) | آموزش تست زنی فوق سریع Grammar |
تدریس و آموزش لغت به شیوه مثلث با استفاده از سه اصل Interrogation, Bridging the gap, Collocation بعد از اتمام جلسات ، پاسخ دهی به ۷ تست لغت در کمتر از یک دقیقه (رکورد ثبت شده توسط فراگیران : ۸ تست در ۱۶ ثانیه)
| یک و نیم روز سه جلسه ای (مجموعا ۴ جلسه) | آموزش تست زنی فوق سریع Vocabulary |
دیدگاه ها